Переглядів: [wpstatistics stat=pagevisits time=total] Ідентифікатор матеріалу - 1984
Інформаційне повідомлення
№(б/н) від 27.12.2016
"Про проведення підсумкового семінару «Культура здорового харчування у змісті шкільної освіти: проект «3 молочні продукти на день» – результати та перспективи»"
- Видавець:
- Категорії:
- Інноваційна діяльність, Наукове і методичне забезпечення освіти, Післядипломна освіта, Управління закладом освіти
- Навчальний рік:
- 2016/2017 навчальний рік
Якщо у вас не вантажиться онлайн перегляд документів, оновіть сторінку (клавіша F5) або натисніть тут.
22 грудня 2016 року в Міністерстві освіти і науки України відбувся підсумковий семінар «Культура здорового харчування у змісті шкільної освіти: проект «3 молочні продукти на день» – результати та перспективи».
Вчителі та директори шкіл із різних областей України представили результати впровадження заходів щодо здорового харчування, формування відповідального споживання та вміння здійснювати якісний вибір.
Основними формами роботи з учнями визначено уроки, конкурси, вікторини, шкільні проекти, незалежне тестування продукції тощо.
Після семінару учасники відвідали підприємство з виробництва дитячого харчування у м. Вишневе Київської області, де ознайомилися з циклом виробництва молочної продукції.
Технологи підприємства відповіли на запитання вчителів щодо особливостей переробки молока, складу різних продуктів, їх безпеку для дітей та дорослих тощо.
Учасники семінару відзначили важливість формування культури здорової поведінки й свідомої споживчої культури дітей на основі подібних програм і заходів з учнями, які ґрунтуються на реальному досвіді.
Київщину на заході представляв Довгань Андрій Іванович, завідувач кафедри природничо-математичних дисциплін та технологій КВНЗ КОР “Академія неперервної освіти”, кандидат географічних наук, доцент.
Джерело: