Переглядів: [wpstatistics stat=pagevisits time=total] Ідентифікатор матеріалу - 8339
Аналітична довідка
№б/н від 24.02.2021
"Результати опитування учасників освітнього процесу щодо якості харчування в ЗЗСО"
- Видавець:
- КНЗ КОР "Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів"
- Категорії:
- Післядипломна освіта, Управління закладом освіти
- Навчальний рік:
- 2020/2021 навчальний рік
Якщо у вас не вантажиться онлайн перегляд документів, оновіть сторінку (клавіша F5) або натисніть тут.
Розміщуємо аналітичну довідку про результати опитування учасників освітнього процесу щодо якості харчування в закладах загальної середньої освіти.
Представлено результати регіонального соціологічного дослідження щодо оцінки якості харчування в ЗЗСО Київської області, проведеного протягом грудня 2020 року – лютого 2021 року Департаментом освіти і науки КОДА спільно із КНЗ КОР «Київський обласний інститут після¬дип¬ломної освіти педагогічних кадрів».
Аналітичну довідку підготували:
- Бендерець Наталія Миколаївна, в.о. ректора КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів», кандидат педагогічних наук;
- Часнікова Олена Володимирівна, проректор КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів», кандидат педагогічних наук.